Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Šokující video z atentátu na Fica: Robo, pojď sem, zaznělo před střelbou, pak propukla panika

Atentát na Roberta Fica: Šokující video z dopadení muže, který postřelil premiéra
Zdroj: koláž eXtra.cz/profimedia/síť X DD Geopolitika
+ Dalších 9 fotografií
střelba

Slovenský premiér Robert Fico byl postřelen a jeho stav je vážný. První informaci o atentátu přinesl deník Plus JEDEN DEN. Nyní se na sociální síti X objevilo šokující video přímo z místa činu. 

Video z místa

Předseda vlády Slovenska, Robert Fico, byl po dnešním atentátu ihned letecky transportován do nemocnice a jeho zdravotní stav je vážný. Premiér byl po jednání vlády před domem kultury v Handlové podle informací deníku Plus JEDEN DEN několikrát střelen.

Nyní se sociální sítí X šíří video natočené přímo na místě činu. "Honem. Pojďme, pojďme pryč," je slyšet na nahrávce ženu, která s dítětem v náručí utíká z místa, kde došlo k incidentu. Následně byla kamera namířena na hlouček mužů z davu, kteří zpacifikovali střelce, jehož identita je zatím stále neznámá.

Průstřel břicha a ruky

Podle webu Plus 7 dní ke střelbě došlo v davu, kde bylo nejprve slyšet volání: "Robo, pojď sem." Nejprve se zdálo, že chce politikovi pouze někdo potřást rukou, najednou se ale ozvala střelba. Fico padl k zemi, odkud jej ochranka ihned odtáhla do auta.

Stav předsedy vlády je nyní velmi vážný. Vrtulníkem ho převezli do nemocnice v Banské Bystřici. "Jde o průstřel břicha a ruky. Právě ho jdou operovat," prozradil deníku Plus JEDEN DEN dobře informovaný zdroj.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy